Adidas Harden Schoenen from anderase's blog

Hoewel we momenteel niet kunnen zien hoe James Harden verdedigers in verlegenheid brengt met zijn handige cross-overs en vervelende stappen, kunnen we via zijn kenmerkende schoenenfamilie toch een beetje een band met de Houston Rockets-superster voelen. Adidas Harden Dames/Heren En de adidas Harden Vol. 4, na geremixed te zijn in Laker-teamkleuren en voor een tweede ronde gesponnen te zijn door modeontwerper Daniel Patrick, richt het nu zijn ogen op het eren van de grote Allen Iverson.Dienend als een liefdesbrief aan de Reebok-vraag - wat logisch is gezien het vectormerk onder de paraplu van Three Stripes valt - vertaalt dit nieuw uitgebrachte aanbod vergelijkbare elementen van het "Double Cross". Adidas Harden Schoenen De zeservriendelijke accenten zijn de hoogtepunten van de schoen en landen via teamgerichte tinten rode hits die zich een weg banen naar de tongen en teen- / hieloverlays, met “Team Royal Blue” -coating die langs het loopvlak is gewikkeld.

Op de hielen van zijn eerste MVP-prijs voor zijn carrière, is James Hardens lifestyle-gerichte Harden LS 2-sneaker klaar om te worden uitgerold in twee gloednieuwe kleurstellingen. Adidas Harden Lage Prijs Fans van deze versie van de dagelijkse handtekeninglijn van de Beard met de Three Stripes hebben de keuze tussen een grijs / bruin kleurenschema en een zwart / witte versie die is uitgerust met dezelfde BOOST-eenheid als de Harden Vol. 2. Het ademende bovenwerk van mesh in combinatie met een sokachtige enkelkraag zorgt voor ongelooflijk veel comfort dat je elke dag buiten de baan kunt dragen.

Premium lederen panelen spelen een rol bij de hiel, tong en zijkant van dit silhouet voor een extra vleugje luxe als aanvulling op het comfort van de mesh-constructie. Adidas Harden Goedkoop Het kenmerkende medaillonlogo van de MVP is te zien in de tong, terwijl een onconventioneel vetersysteem de sneaker een ietwat futuristische twist geeft. Terwijl de zwarte versie van deze Harden LS 2 momenteel beschikbaar is

Waarschijnlijk had Kopen Adidas Harden misschien niet het einde van het seizoen dat hij wilde. Zijn Houston Rockets vielen voor Steph Curry, Kevin Durant en de rest van de uiteindelijke NBA-kampioen Golden State Warriors in de Western Conference Finals, maar het bebaarde wonder wint tenminste aan het sneaker-einde van het spectrum. Na zowel een nieuw Harden AHO 2-silhouet dat ergens deze zomer uitkomt, als een Harden Vol. 2 "MVP" -kleurenweg - mogelijk een aanwijzing dat adidas iets weet wat we niet weten - we hebben nu een eerste blik op vier kleurstellingen van een nieuw silhouet dat misschien wel de Harden Vol is. 3.

www.houvolsneaker.com

     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By anderase
Added Apr 25

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives