Rocket League Credits 6500 Credits zijn

Rocket League CreditsRocket League CreditsRocket League CreditsRocket League CreditsRocket League CreditsRocket League CreditsRocket League CreditsRocket League CreditsRocket League CreditsRocket League Credits

waarna de volgende opties 1100, 3000 en Rocket League Credits 6500 Credits zijn, voor respectievelijk 10, 25 en 50 dollar. In de praktijk betekent dit dat als een speler bijvoorbeeld een nieuwe set wielen met een prijs van 1600 Credits wil bemachtigen.

er 15 dollar moet worden betaald. Een Crate kon met de oude in-game-economie van Rocket League al geopend worden entryway een sleutel te kopen voor ongeveer een dollar, of entryway in rang te stijgen entryway het spel te spelen.

Operation Reddit denken verschillende spelers dat deze veranderingen en de hoge prijzen het gevolg zijn van de invloed van Epic Games, de creator van onder meer Fortnite bite the dust Rocket League-ontwikkelaar Psyonix eerder dit jaar inlijfde. Een speler stelt dat de huidige bedragen kick the bucket besteed moeten worden voor het openen van een Crate overeenkomen met de bedragen pass on Fortnite-spelers bereid zijn om neer te leggen voor een nieuwe skin. Eerder vergeleek Psyonix de introductie van blauwdrukken en daarmee de aanpassing van het lootboxsysteem met een eenzelfde soort wijziging bite the dust Epic Games in Fortnite: Save the Cheap Rocket League Credits World heeft doorgevoerd.

* Advertisements - Al-Quds University