Liverpool plant een parade met open bussen om afscheid te nemen van Jurgen Klopp

Comments · 318 Views

Liverpool 2023-2024 Voetbalshirts,Nieuw 2023-2024 Liverpool Voetbalshirts

Goedkope voetbalshirts kids, Het succes van de Carabao Cup bij Liverpool heeft de mogelijkheid geopend voor een busparade met open dak aan het eind van het seizoen, waarbij honderdduizenden supporters worden uitgenodigd om afscheid te nemen van Jurgen Klopp. Er zijn gesprekken begonnen op het hoogste niveau van de club om een ​​plan te formuleren voor de meest passend afscheid voor de legendarische coach, die Anfield in mei verlaat. Zelden of nooit houden gedecoreerde clubs als Liverpool een parade na een overwinning in de League Cup. Dergelijke straatfeesten zijn meestal gereserveerd voor FA Cups, Champions League of titeloverwinning.
Voetbalshirts Sale Nederland, De timing van het vertrek van Klopp biedt echter de mogelijkheid voor een bredere viering, waarbij de aanwezigheid van zilverwerk het waarschijnlijker maakt dat Liverpool toestemming zal vragen aan de gemeenteraadsleiders om het idee door te zetten, terwijl Liverpool tussen nu nog steeds vecht voor nog drie grote trofeeën. Maar de club weet dat er supporters zijn die van over de hele wereld willen afreizen om Klopp te bedanken voor zijn uitstekende prestaties bij Liverpool sinds zijn benoeming in 2015.

Liverpool 2024 Voetbalshirts Liverpool 2024 Voetbalshirts

Zijn laatste wedstrijd op Anfield in mei zal emotioneel zijn, maar er zijn veel meer dan de 60.000 die het geluk hebben een zitplaats te hebben voor die wedstrijd en die hun waardering willen tonen. Toen Liverpool in 2019 de Champions League won, werden de straten van Liverpool overspoeld met 750.000 fans. Een vergelijkbaar aantal zou worden verwacht, ongeacht of Liverpool nog meer trofeeën aan de League Cup toevoegt of niet. Ondanks dat hij de laatste toernooizege als de meest 'speciale' uit zijn carrière beschouwt, is er geen vooruitzicht dat Klopp van gedachten verandert en bij Liverpool blijft manager na dit seizoen.

Comments