Upanje AC Milana na naslov Serie A se soočajo z neuspehom z remijem proti Atalanti

Comments · 36 Views

Upanje AC Milana na naslov Serie A se soočajo z neuspehom z remijem proti Atalanti

Nogometni dresi AC Milan, ki zaseda tretje mesto v Serie A, se sooča z nadaljnjimi neuspehi v svojih željah po naslovu, saj je v nedeljo remiziral z 1:1 proti Atalanti. Enajstmetrovka Teuna Koopmeinersa je izenačila Rafaela Leaa, ki je zgodaj zadel za gostitelje.
Otroški nogometni dresi Ta remi sledi prejšnjemu porazu Milana proti sredi lestvice Monzi, s čimer je zapravil priložnost, da se povzpne na drugo mesto. Zdaj za vodilnim Interjem iz Milana zaostajajo za 13 točk, ki je v začetku dneva zagotovil odmevno zmago nad Leccejem s 4:0 in ima še tekmo manj. Moštvo Stefana Piolija ohranja tretje mesto s 53 točkami iz 26 tekem, za drugouvrščenim Juventusom pa zaostaja za štiri točke.Atalanta je z eno tekmo več v primerjavi s predhodnimi ekipami peta s 46 točkami, le dve točki zaostaja za četrto Bologno.
Nogometni dresi komplet Milan je zgodaj povedel z izjemnim solo naporom Leaa, ki je v tretji minuti našel zgornji kot iz tesnega kota in prekinil svojo petmesečno sušo v Serie A z zadetki. Kljub temu je Atalanta izenačila iz enajstmetrovke tik pred polčasom, ko je Koopmeiners mirno izvedel enajstmetrovko po prekršku Olivierja Girouda.Kljub prevladujoči posesti posesti s 70 % se je Milan trudil unovčiti svoje priložnosti proti Atalanti, ki je v tekmo vstopila na podlagi petih zaporednih zmag in neporaženega rekorda letos. Čeprav je Milan ustvaril številne priložnosti, Leao je odlično asistiral Christianu Pulisicu, ki je v 69. minuti za las zgrešil daljno vratnico, zmage niso uspeli zagotoviti. Vratar Atalante Marco Carnesecchi je zavrnil poskus Rubena Loftusa-Cheeka in s tem še dodatno razočaral prizadevanja Milana.

Comments