Sergio Ramos opent zich voor de eerste terugkeer naar 'thuis' naar Real Madrid

Comments · 50 Views

Nieuw Sergio Ramos 2023-2024 Voetbalshirts,2023-2024 Sergio Ramos Voetbalshirts

Goedkope voetbalshirts kids, De legendarische voormalige Real Madrid-aanvoerder Sergio Ramos keert zondagavond voor het eerst in drie jaar terug naar de plek die hij 'thuis' noemt, terwijl Sevilla naar de Spaanse hoofdstad reist om het op te nemen tegen de LALIGA-leiders in het Estadio Santiago Bernabéu. Ramos verliet de club in 2021 na 671 optredens in 16 jaar bij de club. Toen hij dat deed, vertrok hij als een iconische speler naar de club, nadat hij vijf LALIGA-titels, vier UEFA Champions League-trofeeën en twee Copa del Rey-campagnes had gewonnen.
Een gemengde periode in Parijs volgde voordat Ramos terugkeerde naar Sevilla, zijn geboortestad, om voor zijn jeugdclub te spelen. Het is niet gegaan zoals hij had gehoopt en Quique Sánchez Flores, de derde coach van het team dit seizoen, heeft ze op de 15e plaats gezet in LALIGA.
Voetbalshirts Sale Nederland, Afgelopen zomer keerde de Spaanse verdediger Sergio Ramos terug naar Andalusië, na achttien jaar weg te zijn geweest bij Sevilla, en tekende een contract voor een jaar, maar het lijkt erop dat de zwanenzang van de centrale verdediger binnenkort voorbij kan zijn. Voordat hij bij Sevilla tekende, sloeg hij een fatsoenlijk financieel aanbod van Arabische clubs af en stemde hij in met een miljoen euro per jaar van zijn eerste club. Ondanks de afwijzing is Ramos nog steeds veelgevraagd, zowel in het Midden-Oosten, waar zijn voormalige teamgenoten Ivan Rakitić en Cristiano Ronaldo spelen, als in de MLS.

Comments